Bel en Winspel: Winnaars BKK GB 11 feb 2019 Met Sexy Suzie

Bel en WinBel en Winspel, voor als je ook kans wilt maken om als mazzelpik een TOP Bukkake Gangbang pornoster helemaal GRATIS onder te spuiten of af te neuken!

Zo doe je mee:

PAK HIER JE KANS…door te bellen voor slechts 1,30

Door op bovenstaande link te klikken en voor slechts 1,30 euro mee te doen, wacht totdat je betaling succesvol is en pas dan ophangen. Zo simpel is dat.

De dames van starduzt kiezen maandelijks enkele winnaars uit, de winnaars worden schriftelijk via de mail uitgenodigd om hun prijs te verzilveren.

Zoals reeds bekend geven wij voor elk nieuw event van Starduzt gratis tickets kado! Dit wordt vantevoren aangekondigd.

Verzilveren/Claimen van jou gewonnen Bukkake Ticket waarvoor je in de mail bericht hebt ontvangen.

De uitgekozen Bukkake winnaars mogen hun ticket verzilveren via het plaatsen van een tekst om kenbaar te maken hoe blij verrast ze wel zijn met deze gratis ticket van Starduzt. Iedereen mag meedoen, er zijn meerdere events per maand, PAK HIER JE KANS…door te bellen voor slechts 1,30

De Bofkonten/Winnaars worden via deze pagina anoniem vermeld.

Winnaars BKK GB VAN 11 feb 2019 MET SEXY SUZIE

GEFELICITEERD!

Zoals reeds bekend geven wij voor elk nieuw event van Starduzt gratis tickets kado!

Verzilveren/Claimen van jou gewonnen Bukkake Ticket

De uitgekozen Bukkake winnaars mogen hun ticket verzilveren via het plaatsen van een tekst om kenbaar te maken hoe blij verrast ze wel zijn met deze gratis ticket van Starduzt. Iedereen mag meedoen, er zijn meerdere events per maand, PAK HIER JE KANS…door te bellen voor slechts 1,30

De Bofkonten/Winnaars voor 11 feb zijn:  (Plaats a.u.b jou commentaar hieronder)

 1. An Du…@gmail.com
 2. Ri72@hotmail.com
 3. ans@gmail.com
 4. er@msn.com
 5. kno@live.nl
 6. mart@hotmail.nl
 7. jona@live.nl
 8. ty@gmail.com
 9. sc@live.nl
 10. che@gmail.com
 11. mai@gmail.com
 12. bb@hotmail.com
 13. di@hotmail.com
 14. sy@hotmail.com
 15. la@icloud.com
 16. cas@hotmail.com
 17. Fe@yahoo.com
 18. Bil@gmail.com
 19. mr@gmail.com
 20. Djd@gmail.com
 21. opu@yahoo.com
 22. tr@hotmail.com

Plaats hieronder jou commentaar en laat ons weten hoe supergeil en blij je bent!

14 thoughts on “Bel en Winspel: Winnaars BKK GB 11 feb 2019 Met Sexy Suzie

 1. Top, ik kan niet wachten om eerst dr gezicht en dikke tieten onder te spuiten en haar daarna goed te neuken!! Bij mij bestaat nog wel wat onduidelijkheid over de exacte prijs van deelname aan de bukkake en gangbang samen, wat moet ik precies aftikken? Graag ontvang zsm het adres en eventuele wijzigingen.

  Gegroet Frank

 2. Kijk da’s nog eens een heerlijke prijs! Ik kom ‘m graag verzilveren door Suzie heerlijk te tracteren op een enorme lading ….. prijzengeld. Ze lijkt me supergeil en aangezien ik dat ook ben gaat het vuurwerk worden maandag! Haar volle tieten gaan druipen van het zaad!!

 3. De heerlijkheid met suzie, kan niet wachten om haar helemaal vol te kliederen. Voeg mezelf gelijk toe aan de gb dus wordt met een zeer lege zak richting huis

 4. Wat een feest om Susi te ontmoeten! Was ooit eerder in haar buurt maar toen greep MariskaX me en ik kon geen nee zeggen. Susi heeft de geilste mond en de beste tieten ever dus als ik moest kiezen spoot ik in haar mondje en liet ze het over haar borsten lopen!

 5. Weet niet of mijn vorige comment wel was geplaatst maar susi is een topper en ik ben heel blij met dit ticket. Susi heeft de geilste mond en tieten en als ik deze dagen aan haar denk krijg ik al zin om over haar tieten te spuiten!!

 6. Gaaf! En geil! Heb susi ooit al eens ontmoet maar werd toen gegrepen door haar collega, dus eindelijk ontmoet ik haar. De beste tieten (toen al wel mee gespeeld) en de geilste look en mond. Ik spaar alles op en spuit over haar tieten! Top geregeld door deze website!!!

  1. Ik heb haar al eens ontmoet, maar werd gegrepen door haar collega… Ook heel geil maar nu kan ik eindelijk susi onder spuiten, wat heb ik daar zin in zeg! Heeft de mooiste mond en tieten ter wereld, ik ben alvast geil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *