Blowjobs in de vrije natuur van Amsterdam City

Blowjobs in de vrije natuur van Amsterdam City

De dames van starduzt hebben een stout plannetje bedacht met enkele lookalikes van vooraanstaande parlementariers. Binnenkort zal deze film live streaming te zien zijn via cumbizz.

Wat is hun stout plannetje?

Ik zal in dit artikel proberen aan te geven wat ik via een korte interview van de direct betrokken dames te weten ben gekomen. Met horten en stoten kwam het er uit omdat ze de spanning van deze outdoor beleving niet zomaar prijs willen geven. En toch, alles is te koop, iedereen is te koop, vooral in deze vorm van sport zegt geld en plezier alles. Waar gaat het om vraag je dan?

Deftig geklede parlementarier in driedelig pak moet er aan geloven

Drie tot in de puntjes geklede starduzters zien hun eerste slachtoffer uit de peperdure BMW stappen, zijn chauffeur houdt zoals altijd de deur open, in zijn ene hand een stapel van belangrijke dossiers, ze stappen resoluut op hem af. Hun dure bontmantels vallen pardoes op het koude asfalt, midden op straat staan ze half naakt met strakke boobs en harde tepels voor zijn neus.

Zijn mappen, alle dossiers vliegen her en der en terwijl hij probeert ze te pakken worden jas en das, pantalon en onderbroekje op slinkse wijze van zijn lichaam ontfutselt…ondanks dat het een lookalike betreft barst het los op sociale media…FAKE NEWS…

Als de film gemonteert is mag jij als member tijdens onze happy hour live streamen…even geduld dus, is mij beloofd!

Alvast kan je zien hoe een Golddigger krijgt wat ze verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *