Hebberig geil in “Up and Smoke” is Linda Lush

Hebberig geil in “Up and Smoke” is Linda Lush

Hoe meer ze rookt, hoe hebberig geiler ze wordt. Mijn ogen staan wijd open als ik deze dirty dutch film voorgeschoteld krijg. Ik zou tot de allerlaatste seconde blijven kijken, nog nooit heb ik een vrouw zo gulzig pikken zien slikken alsog het echte lollies zijn. Linda Lush is het echt waard, ze maakt mijn dag letterlijk en figuurlijk tot een ware happening.

In de film vraag Linda lush om een Real Dirty Dutch Cannabizz Bukkake Facial. Wow, en dat kreeg ze ook. Het ene moment zei ze beleefd tegen de jongens “Laat me eerst van deze grote joint een paar puffs nemen, en dan ben ik er echt klaar voor die grote lullen uit te zuigen. Is dat in orde mannen? Gretige donkere stemmen stemmen ja knikkend in terwijl ze hun harde staven, het ultieme gereedschap waar ze zo dol op is, in de hand klaar om haar te voorzien van witte lavastromen, om haar te prikken als ze eerst de cumshots heeft doorgeslikt. Wow…ik kijk mijn ogen uit met een harde knobbel in mijn broek. Ik wil nog niet spuiten, ik wil haar mondje bedienen, haar gezicht onder kwakken en daarna genieten van hoe ze van andere lullen kan smullen.

Ze wordt omsingeld en vastgezet door 10 grote harde lullen, en begint het verlangen, de rook van de grote joint van top Nederlandse weed in te ademen om tegelijkertijd iedereen stuk voor stuk een blowjob te geven.

Mannen genieten er van hoe high ze wordt van het goddelijke onkruid, ze fluisteren tegen elkaar “zie hier hoe high ze er van wordt” is dat niet super geil?.

Grote cumshots zijn haar niet vreemd en haar sletterige mond loopt over van het witte schuim. Haar gezicht is beplakt met witte sperma vlokken en ik word er witheet van. Ik ga zo steigeren als een hengst die zijn behoefte koste wat kost moet bevredigen. En dan komt het…

Ze Gorgelt de Cum, slikt het zaad helemaal door haar keel, zoals een echte Cannabitch hoort te doen, ik wordt gek, dit moet iedereen zien…Go for it hier

Maak je klaar voor Linda Lush Dirty Bukakke Blowbang “Up and Smoke”.
Title:Up and Smoke
Category: Cannabizz
Website: http://cumbizz.com
Author: Robert Leonard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *