Mijn eerste keer naar de sauna

Mijn eerste keer naar de sauna was een vluggertje

Op een wat mindere dag besluit ik (22) naar de sauna te gaan om eens lekker te ontspannen.
Ik heb mijn tas klaar gemaakt en ga met mijn auto naar de sauna bij mij in de buurt.
Eenmaal daar aangekomen valt het me op dat het erg rustig is. hmmm…lekker ontspannen.

Ik ga me omkleden in een omkleed hokje, en voordat ik naar binnen loop zie ik een mooie wat oudere vrouw staan, om en bij 55 jaar schat ik zo. Haar handdoek is net te klein dus ik kan een klein stukje van haar mooie billen zien. Ik loop naar binnen en ga rustig op een ligstoel liggen.
Ik voel dat mijn lul al wat stijver wordt nadat ik haar had gezien.

Na een tijdje komt de vrouw ook op een bedje liggen vlak naast me ik begin nu erg geil te worden.
Ze staat op ik zie de mooie billen weer voorbij lopen ze gaat de sauna in.
Na een tijdje ga ik ook de sauna in ze zit daar helemaal alleen. Haar handdoek is inmiddels al af en als ik binnen loop kijk ik recht in haar kut.

Ik ga der vlakbij zitten en doe mijn handdoek ook af, ik merk gelijk dat ze naar mijn stijve lul aan het gluren is, ik ga rustig iets dichter bij haar zitten. Nog iets dichterbij en zij komt nu ook iets dichter naar mij toe. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en ga rustig naar beneden, ik voel aan haar natte kut, ze vindt dit helemaal niet erg. Even later pakt ze me lul en begint er flink aan te zuigen.

Ik zeg “dit is mijn eerste keer ” ze kijkt me verbaasd aan en zegt “hoe kan je het met zo’n grote en mooie lul nog niet gedaan hebben ”? Ik hou het niet lang meer vol zeg ik, ze stopt gelijk en geeft me even wat tijd om bij te komen. Ik snak naar adem, ik ben super geil, ik heb een natte kop.

Na een tijdje draait ze zich om en gaat ze op der knieën zitten met d’r kont richting mijn lul.
Ze zegt “toe maar ik wil jou eerste zijn” ik maak me lul klaar en steek hem er in.
Ik hou het niet lang vol en haal hem er snel uit zij draait zich snel om en ik kom geil klaar in haar gezicht.

Een zalig einde, ze lacht en ik beef van geluk…Wat lekker zo een vluggertje in de sauna!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *